Opendag groot succes

Voor de Open Dag van de Skeelerclub Lindenoord in Wolvega was zondagmiddag veel belangstelling. Er kwamen rond de honderd kinderen die deze sport wilden proeven. Het startschot werd gegeven door marathonschaatser en skeeleraaster Carla Ketellapper-Zielman. Hierna kon een ieder kennismaken met de skeelersport, ook wel genoemd inlineskaten. Er waren verschillende clinics en Haico Bouma uit Oudehaske was aanwezig met leenskeelers en beschermend materiaal voor de kinderen. De bestuursleden en vrijwilligers gaven verder tekst en uitleg over trainingen, wedstrijden en lidmaatschap. Carla Ketellapper-Zielman gaf zelf ook een clinic door een boog te rijden.
Voor de video:https://youtu.be/5vS32Owk6m4 gemaakt door Jurjen Kerssies
(Foto: Lenus van der Broek)
DSC_8007
DSC_8038
Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen