ALTIJD AL EENS EEN BAANRECORD WILLEN RIJDEN? a.s. Zondag in Heerenveen op de Skatebaan

ALTIJD AL EENS EEN BAANRECORD WILLEN RIJDEN?

Aanstaande zondag, 11 maart, tijdens de open dag van Sportstad Heerenveen heb je dan de kans.

Op de skeelerpiste in Heerenveen wordt dan een recordwedstrijd 200 meter flying lap georganiseerd. Voor pupillen 4 tot en met junioren A staan hier nog geen baanrecords voor op deze baan. Dat gaat aanstaande zondag veranderen. Voor de Senioren dames en heren staat er al wel een tijd, maar die gaan jullie natuurlijk aanstaande zondag aanvallen.

Alle skeeleraars worden uitgenodigd om deel te nemen en snelle tijden neer te zetten. En rij jij in jouw categorie de snelste tijd…. dan wordt jouw naam toegevoegd op de lijst baanrecords flying lap van Sportstad en krijg je natuurlijk gelijk jouw certificaat en een leuke attentie mee.

De wedstrijd vindt plaats van 15.00 – 17.00 uur.

Je kunt je bij voorkeur inschrijven per mail, met daarin je naam, je geboortedatum en je relatienummer KNSB. De mail kun je sturen aan: info@lindenoord.nl

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen