“Schaatswedstrijden” op de skeelerbaan

De zomer loopt ten einde. Schaatsers hebben deze zomer veel schaatstechniek op de skeelers gedaan. Skeeleraars hebben veel geskeelerd en velen ook skeelerwedstrijden gedaan. Nu het skeelerseizoen ten einde loopt en het schaatsseizoen gaat starten, willen wij deze groepen graag samen op 1 baan bij elkaar brengen.

Daarom hebben we de skeelerbaan op zondag 9 september veranderd in een “schaatsbaan”. Dat houdt in dat we langebaanwedstrijden op skeelers gaan rijden waarbij de baan van Wolvega ingedeeld is als een ijsbaan. Lukt het de skeeleraars om hier ook goede tijden neer te zetten? Lukt het de schaatsers om hier ook hard te rijden? Doe mee of kom aanmoedigen.

Heb jij al een PR op schaatsen staan? Lukt het jou om deze PR op 9 september als beste te verbeteren? Dan ontvang jij van ons een gratis baanskeelerkaart voor het seizoen 2019 voor de skeelerbaan in Wolvega. Met deze kaart heb je alle dagen toegang van 09.00 tot 21.00 uur tijdens het skeelerseizoen.

Wedstrijdinformatie:
Start wedstrijd: 14.00 uur op zondag 9 september
Afstanden: Jeugd t/m 10 jaar, rijdt een 100 en een 500 meter
11 jaar en ouder kan kiezen – 100/500 meter of 500/1500 meter

Inschrijven: Stuur een mail naar wedstrijd@lindenoord.nl met daarin je naam, je geboortedatum en je KNSB relatienummer als je die hebt. Ben je 11 jaar of ouder, geeft dan ook door welke afstand je wilt rijden. Verder ontvangen we graag jouw transpondernummer als je een transponder hebt.

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen