Sponsorloop van de Mgr. Scholtensschool en de St. Franciscusschool.

Op 12 april is er een sponsorloop gehouden van de Mgr. Scholtensschool en de St. Franciscusschool. Het gaat om een vijftal projecten in Malawi, waaronder het inrichten van het dorpscentrum en de speelplaats, een zonnecollector en buizen voor een nieuwe waterpomp. Allemaal basisbehoeften, zodat de kinderen tijd en geld overhouden voor scholarships. Individuele kinderen krijgen zo de kans zich te ontwikkelen. De actie heet ”samen ervoor gaan in Malawi” en is ook in het parochieboekje Vierklank te lezen. Wij helpen dmv een sponsorloop om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze vastenactie.
Veel enthousiaste kinderen en enkele leerkrachten deden hun uiterste best om zo veel mogelijk stempels op hun kaart te krijgen.
Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen