Schaatswedstrijd op skeelers!!!

Wolvega – Na het succes van vorig jaar organiseerde IJs- en Skeelerclub Lindenoord in Wolvega op zondagmiddag weer een schaatswedstrijd op skeelers. Dit was een initiatief van Haico Bouma uit Oudehaske. De skeelerbaan werd ingericht als ‘schaatsbaan’ waardoor er een beetje schaatsgevoel kwam. De laatste zachte winters kon op de locatie niet geschaatst worden. Voor de jeugd tot en met tien jaar waren de afstanden 100 en 500 meter en voor de deelnemers van elf jaar en ouder 100/500 meter of 500/1500 meter. Er waren ruim 30 deelnemers. Om hoog te eindigen werden de persoonlijke records als schaatsers als uitgangspunt genomen. Die daarbij het dichts in de buurt kwam, werd winnaar. Er waren leuke prijzen te winnen.

(Foto’s: Lenus van der Broek)

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen