Zaterdag 19 oktober 2019 is de dag voor de jeugd!!!

Zaterdag 19 oktober 2019 is de dag voor de jeugd!!!

Op 3 december van dit jaar bestaat de Bond van IJsclubs 100 jaar. Dit gaan we groots herdenken en vieren.
Op 19 Oktober 2019 organiseert de jubileum commissie en bestuur van de Bond van IJsclubs, Gewest Fryslân KNSB, een groot schaats evenement op de IJsbanen van Thialf en de Elfstedenhal voor de kinderen van de basisschoolgroepen 5-6-7 -8 uit heel Fryslân. Dit gaat tevens gezamenlijk met de open dagen van beide IJshallen.

Zaterdag 19 oktober 2019 is de dag voor de jeugd !

De kinderen kunnen vrij schaatsen van 13.30 uur tot 15.30 uur op de ijsbanen van Thialf en Elfstedenhal en alles is gratis. Om alles te laten slagen vragen wij dat er per IJsclub of schaatsvereniging kinderen van bovenstaande groepen zich verzamelen om hier aan mee te doen, 10 tot 15 kinderen per IJsclub/vereniging zou mooi zijn.

Kinderen die belangstelling hebben kunnen zich via de mail aanmelden op: info@lindenoord.nl en gaat op volgorde van aanmelding!

Mogelijk doen we nog een beroep op een paar ouders ter ondersteuning bij het vervoer naar Heerenveen.

Het bestuur.

 

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen