Skeelerbaan is weer schoon en open voor trainingen!!!

Gisteren (zaterdag 29 februari) hebben wij de skeelerbaan weer schoon gemaakt voor het komende seizoen. Zo’n 13 vrijwilligers bestaande uit het bestuur en de technische commissie waren in touw samen met de geweldige inzet van rioolreinigingsbedrijf van der Valk & de Groot uit Wolvega.

Dat betekend dat er weer getraind kan worden, toegang tot de baan en de toiletgroep is weer open m.b.v. de toegangspas.

Wel moet rekening worden gehouden met een grote bult (zie foto’s) in het asfalt op het zuidelijke gedeelte van de skeelerbaan. De afmeting van de bult is 14 cm hoog en de diameter is ong. 2 meter. Deze bult is afgezet met pionnen en kan worden omzeild door de bocht ruim uit te komen. De bult ligt n.l. aan de binnenkant van de baan.

 

 

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen