Algemene ledenvergadering.

De Algemene ledenvergadering op 10 november gaat NIET door!!!

Geacht clublid,

vanwege de beperkingen in verband met corona organiseert het bestuur de vergadering via mail. De leden krijgen de agenda en bijlagen 6 november toegestuurd met een uitgebreide toelichting op de onderwerpen. Leden kunnen via de mail tot en met 16 november reageren. Het bestuur zal de reacties 17 november behandelen en een reactie aan de indieners geven. De vragen en opmerkingen worden in de besluitvorming meegenomen. De “vergadering” wordt op 24 november afgesloten met een reactie naar alle leden waarbij het bestuur de beslissingen communiceert.

IJs- en Skeelerclub Lindenoord heeft de E-mail adressen van heel veel leden maar helaas niet van iedereen. Leden die op 6 november de vergaderstukken niet hebben ontvangen kunnen via info@lindenoord.nl aangeven of zij de stukken willen ontvangen.

Het bestuur.

 

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen