Als de ijsbaan open gaat!!!

Het gaat vriezen! We hebben daarom een protocol gemaakt hoe we op een verantwoorde manier gebruik kunnen manier van onze ijsbaan. Dat zal dit jaar anders gaan dan we gewend zijn.

Als de ijsbaan open gaat, wordt er gewerkt met tijdsloten. Je moet je daarom vooraf aanmelden voor een tijdstip dat je wilt komen schaatsen. Dit jaar zijn er geen dagkaarten te verkrijgen. Dat betekent dat alleen ijsclubleden toegang hebben tot de ijsbaan. Mocht je geen ijsclublid zijn en wel willen komen schaatsen, kun je alsnog ijsclublid worden van onze vereniging. IJsclublid worden kan bij de aanmeldprocedure voor het tijdvak waarin je wilt schaatsen. Meer informatie over hoe aanmeldprocedure werkt, volgt zodra er voldoende ijs ligt. Houd hiervoor de website in de gaten.

Bericht delen via:

Meer nieuws & mededelingen