Sfeerimpressie van Lingen Skates Competitie in Wolvega.

In de Van Lingen Skeelerompetitie werd zaterdag de tweede wedstrijd op de Skeelerbaan Lindenoord in Wolvega georganiseerd. De pupillen, kadetten en junioren reden een 100 meter sprint, een aantal ronden inline en een puntenkoers. De laatste twee onderdelen waren voor de jongste deelnemers korter dan voor de oudere die een voor de puntenkoers 5 km moesten rijden. De organisatie was blij dat er vooral bij de pupillenĀ meer deelnemers aan de start stonden dan in de voorgaande jaren. De skeelersport is weer populair, dat merken de skeelerclubs aan het aantal nieuwe leden en is nu ook te zien aan het aantal deelnemers op de wedstrijden. 21 leden van Lindenoord stonden aan de start. Uitslagen zie: www.schaatsen.nl.

(Foto’s: Lenus van der Broek).

Bericht delen via: