Clubdag IJs- en Skeelerclub Lindenoord.

Meer dan 40 leden streden zondag onder optimale weersomstandigheden om de hoogste eer.
De pupillen, cadetten en junioren, reden drie afstanden: een pionnen race van 100 meter en een ’klein rondje / groot rondje’ Als derde wedstrijd reden de pupillen 4,3 en 2 en een inline op de 200 meter baan. De oudere deelnemers reden een puntenkoers.

Deze wedstrijd was de laatste van 4 clubwedstrijden zodat aan het eind van de dag het eindklassement opgemaakt kon worden en de prijzen werden uitgereikt.
De prijsuitreiking werd gestart met de huldiging van de clubleden die op het NK en EK succesvol waren geweest. Kimberly de Lang is op het NK 3e op de 500 meter sprint geworden. Ook Bianca van der Meer was succesvol op het NK, ze werd 3 e op de 100 meter sprint,  3e bij de 200 meter dual sprint en 2e op  het 500 sprint toernooi.
Ruurd Dijkstra was succesvol op het NK, hij was 1e op afvalkoers. Ook mocht hij Nederland vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen in Portugal, hij werd daar  3e op de relay.
Moniek Klijnstra mocht ook naar het EK maar heeft daar niet op het podium gestaan. Op het NK heeft ze 3 keer goud gewonnen! Ze was 1e op de One Lap, 1 op de 100 meter sprint en 1e op de 200 meter dual sprint. Ruurd en Moniek zullen in november Nederland vertegenwoordigen op het WK in Inline skeeleren in Colombia.

Deze dag was een mooie afsluiting van een skeelerseizoen die, we weten allemaal waarom, laat op gang kwam. Deelnemers, ouders maar de vrijwilligers van de club hebben genoten van de zelfgemaakte hapjes, het mooie weer en de leuke wedstrijden die door de trainers georganiseerd waren.

De volledige uitslag en foto’s zijn te vinden op

https://www.dropbox.com/sh/9qy5pwifur2mpwm/AABjE6Dqv-3PCIbBkDBXs2-Za?dl=0
https://photos.app.goo.gl/EXjrzkNd3YeMGiCN9
Bericht delen via: