De wintertraining is weer begonnen!!!

De wintertraining is weer begonnen.

IJs- en skeelerclub Lindenoord organiseert vanaf begin oktober tot half maart “Skeeler wintertrainingen” in de piste bij Sportstad Heerenveen. Dankzij het dak waar de  200 meterbaan onder ligt kan er in de winter bijna altijd getraind worden. Dinsdag 4 oktober ging de eerste training van start  met ruim 60 deelnemers verdeeld over 4 groepen. Vrijdag 7 oktober gaan 57 skeeleraars ook weer verdeeld in 4 groepen trainen.

Veel skeeleraars trainen twee keer per week, een deel komt alleen op dinsdag  anderen alleen op vrijdag. 27 deelnemers aan de wintertrainingen zijn lid van Lindenoord. Bijna 70 deelnemers zijn lid van andere clubs en komen uit heel Friesland maar ook uit Noord-Holland, Drenthe en Overijssel.  Lindenoord organiseert de wintertrainingen omdat hierdoor op ieder niveau een groep skeeleraars bij elkaar komen die een passend trainingsprogramma kan worden aangeboden. Goed voor de ontwikkeling van de eigen leden maar ook voor de skeelersport in het algemeen. De trainingen zitten bijna vol maar meedoen kan nog.

Volg deze link: https://docs.google.com/forms/d/1ZZgcKtYlVZ5rjT0ANJcklxHSNtOstiZIu72OMQkMUN4/edit?usp=sharing_eil_se_dm&ts=632f1231

Filmpje van de eerste training: https://www.instagram.com/reel/CjVan9JqqPK/?utm_source=ig_web_copy_link 

 

Bericht delen via: